KAJSA VALA

Kulturhuset Den Svenske Sømandskirke, Hirtshals

tor 28 feb 2019 20:00

Musik Under Trappen præsenterer et særdeles spændende dansk upcoming navn fra Århus:
Sangerinden Kajsa Vala + band.  

»Det er vidunderligt at mærke et publikum, der bakker så godt op om vores koncerter. Vi får så  god respons og så megen kærlighed tilbage, at det svært ikke at smile hele tiden«, siger Kajsa. 

Nu skruer hun yderligere op for musikken. Og det er AMERICANA, hun spiller. En genre, der sjældent synes at lykkes for andre end netop amerikanerne selv. Med en islandsk mor og en dansk far har ​Kajsa Valas​ musik rødderne plantet i den nordiske muld. Men hun har i flere omgange boet i Nashville for at dykke dybt ned i  sangskriver-håndværket, og det har formet hendes eget take på den amerikanske  musiktradition.

Hvis man skal placere hende i referencernes land, rammer hun skævt ind et sted imellem Alison Krauss, Gillian Welch og Cat Power. Ikke noget dårligt sted at ligge... Kajsa Vala ​udbygger frygtløst Americana-traditionen med antydninger af pop.

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der  mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar.Omkring sig har hun musikerne Anders Thorborg, Astrid Steen Noringriis, og brødrene Nis og Kristian Hybel.

NB: DØRENE ÅBNES FRA KL. 19.00
UNUMMEREREDE PLADSER

* ekskl. gebyr

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger